Barr Gazetas - Award Winning Architects in Central London

Malcolm Hollis Battersea

These surveyors challenged the stereotype to embrace agile working, third spaces and communications hubs and it has changed their whole business

In Numbers

  • 5200 sq. ft. net internal floor area
  • 62 staff
  • 20% height adjustable desks
  • 104 lockers
  • 5 flexible meeting and training rooms
  • 2 quiet pods
  • 135 linear meters of centralised storage

About Malcolm Hollis Battersea

Malcolm Hollis relocated to this open plan office floor. The company branding is strongly reflected within the finishes; flashes of orange accent complement the neutral white, grey and limed oak tones.

The new office embraces agile working and dramatically reduces paper filing. Quiet pods for meetings and phone calls are provided and a café forms the social heart of the building.