Virtue FusionCamden

We have helped Playtech have expand into two ground floor units in our Jamestown Road project, creating a brand-new technology showroom with reception, meeting rooms and breakout spaces for the use of their staff and clients.

In Numbers

  • 1,460ft2 of additional office space gained on a mezzanine floor
  • 1,690ft2 of natural stone floor finish
  • 11.51m linear metres of lacquered panels
  • 1 interactive technology table
  • 8 interactive iPads

About Virtue Fusion

Virtue Fusion was the second commercial fit out carried out for Playtech, following the completion of Geneity in 2012. It is located in Jamestown Road, Camden and consists of 3,500ft2 of additional office space at ground floor to support their existing offices on the upper floors. 1,500 sq. ft. of new mezzanine space was also formed at the rear of the space.

On the ground floor, there is a brand-new reception space with an array of clean smooth finishes contrasting against the existing painted concrete soffit. Fully glazed partitions and doors lead into large client meeting rooms with ample day light from the shop front.

An exciting technology showroom is also accessed from the reception. It contains a seamless high gloss resin floor with integrated LED lighting channels. Corian walls form the back drop to audio visual devices on display. A central interactive table is the focal point of the space and controls the surrounding graphic displays. Barr Gazetas worked closely with exhibition designers 2Heads to achieve the client objectives.

To the rear of the reception there is a staff break out area. The break out contains a tea point, a dining area, a games area and new WC facilities. The galvanised services have been carefully designed and exposed at high level.

The new mezzanine floor can be accessed from the ground floor spaces via a new spiral staircase. It is predominately open plan, intended for hot-desking. Collaboration spaces and quiet pods are located at either end of the open plan space. Natural light enters the space via four new roof lights. Additional floor to ceiling height has also been achieved in localised areas with ceiling coffers.

Similar Projects

View Project

Malcolm Hollis

Battersea